restaurant

Geniet van de rijke smaak van Afghanistan. AfghanFresh in Leeuwarden trakteert je op het lekkerste van de Afghaanse keuken. Alles halal en vers bereid met heerlijke specerijen volgens de familierecepten van eigenaar/chef-kok Masud Rahmani. Mogelijk ken je z’n verfijnde kookkunst nog van dat andere restaurant in de Friese hoofdstad!

De rijk gevulde diners, bij- en nagerechten zijn aanraders voor zowel vleesliefhebbers als voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie. Bestel je favoriete curry’s via de thuisbezorg-apps of afghanfresh.nl voor de ultieme lounge-ervaring thuis of op de zaak.

Voorjaar 2021 opent Masud (als het kan i.v.m. Covid) ook zijn restaurant-deuren en ben je meer dan welkom voor een verrassend lounge-diner-avondje uit.

ADRES

Bleeklaan 27 8921 GW Leeuwarden

TELEFOON

058 785 9116

EMAIL

info@afghanfresh.nl

Grid mantoe bij Afghanfresh Item 1 Project Food Photography LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSE CTETUR ADIPISCING ELIT CURABI. VIEW MORE Item 2 Amazing
Appetizers
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSE CTETUR ADIPISCING ELIT CURABI. VIEW MORE
Item 3 Food
Experience
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSE CTETUR ADIPISCING ELIT CURABI. VIEW MORE
Item 4 Project Natural Exploration LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSE CTETUR ADIPISCING ELIT CURABI. VIEW MORE

LEKKER ETEN

DESSERTS

KOFFIE & THEE

FRISDRANK

BINNENKORT: SFEERVOL AVONDJE UIT

Bezorgen en afhalen kan gewoon. En als het kan vanwege Covid opent Masud voorjaar 2021 zijn deuren helemaal. Dan ben je ook meer dan welkom in het sfeervolle restaurant voor een verrassend lounge diner-avondje uit.

Volg AfghanFresh op Facebook en Instagram voor updates over ons restaurant-deel.